Posted on

DONATORSKI BAZAR NA ŽABLJAKU

 

poster1

Na Žabljaku je u organizaciji Privredne komore Crne Gore, opštine Žabljak i Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore, i uz podršku NP Durmitor, održan prvi Donatorski bazar prehrambenih proizvoda.

Učešće na Bazaru uzeli su renomirani proizvođači koji su nosioci znaka Dobro iz Crne Gore: Interproduct, Martex, Goranović, Montstate, Franca, Bonesa, Plantaže, Trebjesa, te pekara Primat i Voda Diva. Organizaciju Bazara su podržale i kompanije Congress Travel, NTC i mnogi drugi.

Na Bazaru su govorili Veselin Vukićević predsjednik opštine Žabljak, Tanja Radusinović savjetnica predsjednika Privredne komore Crne Gore i Valentina Radulović Šćepanović članica Komunikacionog tima.

Uz bogat kulturno umjetnički program KUD -a sa Žabljaka posjetioci Bazara su bili u prilici da doniraju sredstva koja će biti uplaćena za nabavku opreme Vatrogasnoj službi opštine Žabljak.

Akcija se nastavlja do 30. jula kako bi zainteresovana fizička i pravna lica uplatila sredstva na žiro račun Privredne komore sa naznakom za Donatorski bazar.

Tokom avgusta biće upriličeno uručivanje opreme Vatrogasnoj službi opštine Žabljak, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s