Posted on

Seminar – Naplata potraživanja i analiza finansijskih izveštaja

potrazivanje

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Grupom Coface organizuje seminar na temu:“Naplata potraživanja i analiza finansijskih izvještaja”. Seminar će se održati 17. septembra 2015. godine (četvrtak), sa početkom u 9:00 časova u prostorijama Privredne komore Crne Gore (sala I) ul. Novaka Miloševa 29/II, Podgorica.

Seminar se organizuje sa ciljem da se ukaže na značaj i važnost provjere poslovnih partnera kroz modele analize finansijskih izveštaja, kao i da privrednicima predstavi modele uspješne vansudske i sudske naplate potraživanja. Obje teme biće prezentovane kroz primjere iz poslovne prakse i što je najvažnije za sve učesnike mogu se odmah primijeniti u poslovanju.
Obje teme imaju jedinstven cilj, a to je sigurno i uspješno poslovanje kroz modele koji su u skladu sa EU principima poslovanja.

U cilju uspješne realizacije seminara molimo Vas da odredite polaznike iz Vašeg preduzeća, odnosno institucije i njihovo učešće prijavite do 16.09.2015. putem email-a: mkokovic@pkcg.org ili telefona: 020 230 706.

Izvor: http://www.privrednakomora.me/

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s