Posted on

Crnogorski investicioni forum – Milano – PRIJAVA

Privredna komora Crne Gore, Vlada Crne Gore i crnogorski paviljon EXPO Milano 2015, u saradnji sa Privrednom komorom Milana i italijanskim paviljonom EXPO Milano 2015, organizuju   Crnogorski investicioni  forum  u Milanu,  dana  19. oktobra /ponedjeljak/ 2015.godine, u  okviru Univerzalne svjetske izložbe EXPO  Milano 2015.

Investicije kao jedan od ključnih pokretača razvoja Crne Gore nalaze se  u fokusu foruma sa ciljem  da se italijanskim i ostalim investitorima predstave razvojni investicioni projekti u Crnoj Gori iz oblasti turizma, poljoprivrede, energetike, transporta i industrije čiji su nosioci država,opštine i kompanije – privatni sektor. Forum će okupiti predstavnike kompanija-članova Privredne komore Italije, Privredne komore Milana  i kompanija  koje su tokom prethodnih četiri mjeseca trajanja EXPO-a  izrazili konkretno interesovanje za ulaganja u Crnu Goru. Forumu ce prisustvovati i visoki predstavnici paviljona zemalja učesnica EXPO-a.

Ovo je istovremeno prilika za unapređenje i razvoj privredne saradnje Crne Gore i Republike Italije, uspostavljanje velikog broja poslovnih kontakata i  intenziviranje međudržavne i kompanijske saradnje.

U cilju uspješne realizacije ovog investicionog foruma, pozivamo Vas  da učestvujete  u njegovom radu, posebno naglašavajući i potrebu da projekte koje posjedujete pripremite za prezentaciju, bilo neposrednim izlaganjem na forumskoj sesiji, bilo u formi direktnog razgovora sa zainteresovanim partnerom, bilo putem neke vrste štampanog materijala.

Crnogorski  investicioni  forum će se održati u Milanu, 19.10.2015.godine, sa početkom u  10:00 h u Sali  EXPO 2015.

Najljubaznije Vas molimo da najkasnije do 20.09.2015.godine potvrdite svoje učešće na forumu i popunite prijavu koju Vam dostavljamo u prilogu. U prijavi treba naglasiti pored traženog, način putovanja (avio karta PG-RIM-MIL-RIM-PG na današnji dan cijena 232,56€ ),  mjesto smještaja (noćenje sa doručkom u hotelu cca 150,00€ ),  kako bi vam PKCG pomogla oko rezervacija i na taj način učinila kvalitetnijom organizaciju.

Svaki učesnik snosi svoje troškove.

Prijavu  za učešće na forumu dostaviti  na e-mail: jadzic@pkcg.org

Kontakt osobe u PKCG: Željko Baltić tel. 020/ 230 542; Jelena Adžić 020/ 230 544

Kontakt osoba u CG paviljonu EXPO Milano 2015 Milica Kavedžić tel. +393703373300

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s