Posted on

Saopštenje: Priznanje „Pobjedi“ povodom objavljivanja 150. po redu stranice „Poljoprivreda“

 

Saopštenje: Priznanje „Pobjedi“ povodom objavljivanja 150. po redu stranice „Poljoprivreda“

Datum objave: 21.10.2015 17:29 | Autor: MPRR

Danas je u dnevnim novinama „Pobjeda“ objavljena 150. po redu stranica Rubrike „Poljoprivreda“, kao zajednički projekat ovog medija i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Povodom jubilarnog broja, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović ugostio je glavnog i odgovornog urednika DN „Pobjeda“ Draška Đuranovića i tom prilikom uručio mu posebno priznanje.

Prva strana naslovljena „Poljoprivreda“ u „Pobjedi“ objavljena je u subotu 10. maja 2014. godine. Dva puta sedmično, srijedom i subotom, na ovoj stranici novinari i urednici Redakcije Ekonomija objavljivali su tekstove iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, namijenjene poljoprivrednim proizvođačima, ali i široj javnosti. Osim aktuelnih savjeta za poljoprivrednu proizvodnju u svim oblastima, čitaoci, su imali priliku da se informišu o aktivnostima i politikama Ministarstva vezano za trenutne i buduće mjere podrške, standarde Evropske unije u ovoj oblasti, aktivnosti na edukaciji poljoprivrednih proizvođača, ali i potrošača. U svakom broju predstavljen je po jedan uspješan primjer poljoprivrednog proizvođača koji pokazuje da se ozbiljnim radom i zalaganjem i uz podršku mjera i projekata Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja poljoprivreda može biti dobar biznis. Objavljivanje 150. stranice ujedno znači i promociju 150 uspješnih poljoprivrednih proizvođača.

Tokom razgovora, ministar Ivanović i urednik „Pobjede“ Draško Đuranović, izrazili su uvjerenje da objavljivanje tekstova o poljoprivredi u kontinuitetu daje željene rezultate i da je, zajedno sa ostalim medijskim aktivnostima Ministarstva, stavilo poljoprivredu u centar interesa crnogorske javnosti. Ivanović i Đuranović razgovarali su i o nastavku saradnje na ovom i sličnim projektima, prevashodno u cilju dalje edukacije poljoprivrednih proizvođača na putu ka tržištu EU.

izvor: http://www.minpolj.gov.me/

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s