Ministar Ivanović domaćin Princu od Velsa i Vojvotkinji od Kornvola na događaju u Vladinom domu na Cetinju

Posted on

Prilikom posjete Princa od Velsa i Vojvotkinje od Kornvola Crnoj Gori, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović biće domaćin Njihovog Kraljevskog Visočanstva na prijemu koji će biti organizovan u Prijestonici 18. marta 2016. godine.

U Vladinom domu na Cetinju, ministar Ivanović ugostiće Princa od Velsa i Vojvotkinju od Kornvola na događaju koji je osmišljen sa ciljem da se predstave crnogorski proizvodi i tradicionalni specijaliteti, ali i muzika, umjetnost i kultura.

Za tu priliku Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja pozvalo je 16 poljoprivrednih proizvođača koji će predstaviti svoje proizvode. Princ od Velsa i Vojvotkinja od Kornvola biće u prilici da degustiraju tradicionalnu crnogorsku hranu, kao što su pršuta, sir, med, vino, masline, rakije, drenjine i specijalitete od tih proizvoda. Kroz razgovor sa ministrom Ivanovićem i proizvođačima upoznaće se sa potencijalima crnogorske poljoprivrede, kvalitetnim proizvodima po kojima je Crna Gora prepoznatljiva i ukusima koje pamte njeni posjetioci.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s