Gradonačelnik Bogdanović u radnoj posjeti Azerbejdžanu

Posted on

Tokom posjete, gradonačelnik Bogdanović sastao se sa predstavnicima Vlade Azerbejdžana, kao i sa investitorima iz oblasti turizma, ugostiteljstva, poljoprivrede i tekstilne industrije.

     Click to enlarge image 11.jpgClick to enlarge image 11.jpgClick to enlarge image 11.jpgClick to enlarge image 11.jpgClick to enlarge image 11.jpg

Tokom posjete, gradonačelnik Bogdanović sastao se sa predstavnicima Vlade Azerbejdžana, kao i sa investitorima iz oblasti turizma, ugostiteljstva, poljoprivrede i tekstilne industrije.

Na sastanku sa predstavnicima Ministarstva ekonomije i azerbejdžanske Agencije za investicije u inostranstvu, gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako uskoro slijedi raspisivanje tendera za gradnju žičare Kotor-Lovćen-Cetinje, pri čemu ih je upoznao sa projektom industrijskih zona na Cetinju posebno akcentujući pakete stimulativnih mjera za investitore.

Tokom posjete Bakuu, gradonačelnik Bogdanović sastao se i sa zamjenikom ministra turizma i kulture dr Nazimom Samadovim. Više riječi bilo je o mogućnostima obostrane promocije, ali i mogućnostima gradnje više turističkih objekata koji bi pored truističkog, obezbijedili i investicioni razvoj našeg grada.

Sagovornici su ocijenili da su odnosi Crne Gore i Azerbejdžana veoma dobri uz uvjerenje da će međusobna saradnja u predstojećem vremenu biti intenzivirana.

Takođe, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, predstavlila je ponudu našeg grada na međunarodnom sajmu turizma „AITF 2016“ koji se održava od 7. do 9. aprila u Bakuu.

Uz gradonačelnika Bogdanovića, u delegaciji Prijestonice Cetinje bili su i Predsjednik Skupštine Jovan Martinović i direktorica lokalne Turističke organizacije Ana Ivanović.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s